Klanten aan het woord.

DF One is er voor en door de klanten: onze gebruikers vormen de beste ambassadeurs van ons ERP platform. Hun ervaringen komen recht uit de praktijk, van mensen die dagelijks het reilen en zeilen van een bedrijf kennen. Ze weten als geen ander hoe DF One echt het verschil maakt in de bedrijfsrealiteit. We laten ze dan ook graag aan het woord.
Wery Willaert
Laramno nv

Wij hebben een uniek lakproces en nooit gedacht dat een Software leverancier aan onze noden zou voldoen. DF one heeft ons productieproces vertaald naar hun ERP platform. Door een goede analyse en hun maatwerk, kunnen wij nu iedere stap in ons proces digitaal volgen. Via het planningsprogramma kan ik de bestellingen snel klaar zetten, waardoor de leveringstermijn verkort wordt. De arbeiders op de werkvloer kunnen via een eenvoudige interface de bestelbonnen raadplegen met tekeningen en opmerkingen. Door de handige nacalculatie en het log systeem kunnen we exact ons poederverbruik en de effectieve kostprijs berekenen. En als kers op de taart checken onze klanten op ieder moment online in welke fase hun producten zich bevinden.

Elke Schaut, opvolging verkoop
Deba nv

Ik was aangenaam verrast door de support van Cotrabel. Geen tien keuzemenu’s als ik de telefoon nam, maar direct met een persoon spreken. Rustig het probleem uitleggen en meteen antwoorden krijgen: da’s pas een vlotte ervaring. En een luxe! Meer dan een gesprek van een paar minuutjes was er niet nodig: alles was weer tiptop. Bedankt, Alain!

Jacques Vrancx, zaakvoerder
Vrancx Energie

Wij hebben tot op het laatste moment getwijfeld om over te schakelen omdat onze sector echt specifieke vereisten heeft. Ook weten we dat we het daardoor voor het DF one team niet gemakkelijker gemaakt hebben. Maar alles was in korte tijd overgezet: de relaties, de boekhoudkundige rekeningen en de nodige historieken. Bij het aanmaken van de artikels werden we bijgestaan door personen met de nodige expertise en bedrijfsinzichten. Tijdens de opleiding werd al snel duidelijk dat we dit niet hadden mogen uitstellen, want de mensen van Cotrabel waren bereid ons bij te staan in het zoeken naar sectorspecifieke benodigdheden en zelfs maatsoftware bij te programmeren. Het resultaat: een bedrijfssoftware met alle functies van ERP op maat van onze sector.

Sophie Vandoorne, zaakvoerder
Het Veer

Voor mij is DF one vooral het totaalplaatje: alles wat ik nodig heb zit er in. Ik hoef niet met ingewikkelde modules te werken, of zelf te gaan sleutelen. Alles is instapklaar. Zo krijg ik meer tijd voor wat echt telt: mijn onderneming zelf. Ook het overzicht natuurlijk: de cijfers die ik nodig heb om te sturen, die heb ik gewoon. Ik besefte pas met DF one hoe vaak je op die data terugvalt. Nu is die gewoonweg onmisbaar geworden.

Jurgen Maerschalck, vertegenwoordiger
Deba nv

DF one is volgens mij een kei in gebruiksgemak. Alles is naadloos met elkaar verbonden en dat rendeert. Gisteren kreeg ik ’s avonds laat nog een offerte binnen en ik heb meteen een To Do opgesteld, er werd automatisch een herinnering aangemaakt om te reageren, én ik heb gekeken in de klantenfiche naar hoe ik de klant nog beter kon helpen. Als kers op de taart heb ik een gesprek gepland in de agenda en een follow-up mailtje verstuurd. Allemaal vanuit DF one.

Stijn De Weirdt, export manager
SGC nv

We wisten niet of ERP wel iets voor ons was: het lijkt enorm intimiderend. Maar nadat we de knoop hadden doorgehakt, liep het snel van een leien dakje. Bij Cotrabel nemen ze ook echt de tijd om DF one aan te leren. De collega’s hadden er volop hun schouders onder gezet en voor we het wisten waren we elkaar les aan het geven. Het resultaat? We spelen nu zo kort op de bal dat we in januari 30% meer offertes konden versturen. Door gewoon beter samen te werken.

Els Van Damme, verkoop en planning
Tropic Gas

Eigenlijk waren wij wel een buitenbeentje. Omdat we zo sterk afhankelijk zijn van de planning van ritten voor onze chauffeurs, hadden we echt nood aan dat puzzelstukje. Maar wat bleek: met DF one vielen alle stukken netjes op hun plaats dankzij de dispatch module. Zo hebben we elke dag een duidelijk beeld van wat er op het programma staat. We kunnen de ritten van de chauffeurs ook optimaliseren met DF one. Zo groeperen we geografisch de routes om sneller bij de klant te zijn. En om kostenbesparend te werken, natuurlijk. De dispatch module is echt super! Bedankt Patrick en Tommie voor de doordachte aanpak.

Eric Dierickx, zaakvoerder
Montelec Antwerpen

Tijdens de implementatieperiode kregen we dagelijks een beter gevoel. Er werd constructief geantwoord op onze vragen. Dit lijkt op het eerste zicht banaal, maar als ik dit vergelijk met de andere software bedrijven waar ik reeds met in zee ging , dan zal u mij snel begrijpen. Software bedrijven wijken af van uw vragen en hameren op de eindeloze functies die allemaal kunnen met hun systeem. Terwijl dit niet “to the point” is en eigenlijk geen oplossing! Bij Cotrabel, en specifiek bij Tommie, kregen we bedrijfsadvies, correcte antwoorden en oplossingen op maat, dit is waar ik naar op zoek was.