Wij werken op maat van uw activiteiten.

Ophangers interface
Spuiter interface
inpakkers interface
commentaren productieafdeling

Een platform dat uw eisen respecteert.

In bepaalde sectoren gelden specifieke vereisten of wettelijke verplichtingen. Het leeuwendeel zal al ingebouwd zijn in onze ERP software. Andere en nieuwe eisen kunnen wij probleemloos integreren.

Productieprocessen zijn exclusief of zelfs uniek. Met de standaard functies die wij hebben ontwikkeld zullen heel wat bedrijven meteen aan de slag kunnen om hun activiteiten op te volgen. Maar als u meer wil, dan is DF one zo flexibel dat wij de verschillende stappen in uw proces kunnen automatiseren en visualiseren. Dat hebben we al voor klanten in specifieke sectoren in de praktijk gebracht. Bij de screenshots van onze bedrijfssoftware kan u al enkele mogelijkheden ontdekken.

DF one breidt uit op uw vraag.

De markt is altijd in beweging en ons ERP pakket staat dan ook niet stil.

Bij DF one schrijven onze experts continue nieuwe programma's en functies. Als ze nog niet voldoen voor uw activiteit, dan kunnen wij op maat van uw proces of workflow nieuwe functies inbouwen. In de software branche wordt dit maatwerk benoemd, uiteraard zal dit maatwerk een uitbreiding zijn van ons bestaand ERP pakket DF one. Ons maatwerk heeft al verschillende klanten overtuigd: twijfel dus niet om contact met ons op te nemen indien u met ideeën of vragen zit over eigen functies.