Business Intelligence, het zenuwcentrum van uw onderneming.

Analyse budget
Analyse ratios
Balans scorebord kostenmanagement
Kasplanning

Behoud de controle over uw zaak.

Het is de droom van iedere zaakvoerder, ongeacht de grootte van het bedrijf. Juiste beslissingen kan u pas nemen als u over correcte en actuele cijfers beschikt. Door geïntegreerd te werken heeft u het voordeel dat alle cijfers voorhanden zijn in uw database. De kunst is om die in de juiste vorm te gieten om zo een beter beeld te krijgen.

Configureer en genereer naar keuze.

DF one onderscheidt zich van de meeste bedrijfssoftware en ERP pakketten met deze mogelijkheid. Via de instelling van een aantal parameters en met een beperkte opleiding of begeleiding zijn de gebruikers in staat om zelf alles te programmeren. Het leuke is dat uw platform op die manier leeft, omdat u continu nieuwe ratio's, kolommen of cijfers kan genereren.

Analyse -en budget ratio's

Omdat u geïntegreerd werkt, beschikt u over alle gegevens om de juiste cijfers te laten berekenen en dit tot op factuurniveau. Alle statistieken, lijsten en rapporten zijn zelf configureerbaar.

Kasplanning

In de toekomst kijken is voor een KMO niet altijd evident. Wat de cijfers betreft kan men met ons configureerbare kasplanning toch tenminste weten welke bedragen men kan verwachten aan kosten of aan opbrengsten.